Viziteaza sectiunea "Transport"
RVG
RVG
Momentan nu exista oferte promotionale interne

DETALII OFERTA
TOATE OFERTELE
Paralia Katerini - Grecia
Hotel Edem Holiday Club ***
Bilete de avion
Rezervari hoteliere
Rent-A-Car
Oferta

Circuit Franta - Provence

Itinerariu:
BUCURESTI - NISA - CANNES - MARSILIA - AVIGNON - AIX EN PROVENCE - NISA - MONACO - NISA (optional) - BUCURESTI

Servicii incluse:
- transport avion cursa chater Bucuresti - Nisa si retur cu compania TAROM;
- 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Avignon, 1 noapte in Aix en Provence (Nimes pentru grupurile din 5 si 19 iulie);
- tur panoramic de Marsilia cu ghid local;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- insotitor roman de grup.

Servicii neincluse:
- taxele de aeroport: 95 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- asigurarea medicala;
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.


Program:
Ziua 1  BUCURESTI - NISA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 09:30 pentru imbarcare cursa charter cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora 13:15, transfer si cazare la hotel 3*. Dupa-amiaza, plimbare cu insotitorul de grup pe renumita Promenade des Anglais si in orasul vechi admirand Place Masena, Jardin Albert I, Square Leclerc, Palatul Corvesi si Turnul Orologiului.

Ziua 2  NISA - CANNES - MARSILIA Dupa micul dejun, ne indreptam spre Cannes intr-un peisaj feeric marginit de apele limpezi ale Mediteranei si versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup admirand Aleea Starurilor ce se continua cu Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si iahturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach, biserica Notre-Dame-de-Bon-Voyage. Dupa-amiaza, ne continuam drumul spre Marsilia. Sosire in Marsilia si cazare hotel 3*.

Ziua 3  MARSILIA Mic dejun. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local al celui mai vechi oras al Frantei admirand: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului), Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, fostul palat de justitie Pavilion Daviel. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbare in gradina feerica, Parc Chanot. Optional, va propunem excursie la Chateau d’If, loc de legenda in care a fost inchis contele de Monte Cristo. Cazare.

Ziua 4  MARSILIA - AVIGNON Mic dejun. In jurul pranzului, plecam spre Avignon. Sosire, transfer si cazare la hotel 3*. Dupa-amiaza, tur pietonal cu insotitorul de grup pe traseul Place du Palais, Place de l’Horologe, Rue de la Republique. Cazare in Avignon (sau in Nimes pentru grupurile din 5 si 19 iulie).

Ziua 5  AVIGNON - AIX EN PROVENCE Mic dejun. Optional, va propunem vizitarea renumitului Palat Papal, una din cele mai frumoase si puternice resedinte-fortarete din Franta. Dupa-amiaza, plecam spre Aix en Provence. Sosire seara, transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 6  AIX EN PROVENCE - NISA Mic dejun. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in acest incantator orasel, fost centru al aris-tocratiei franceze. Dupa-amiaza, plecam spre Nisa. Sosire seara in Nisa, transfer si cazare la hotel 3*.

Ziua 7  NISA - MONACO - NISA (optional) Dupa micul dejun, excursie optionala in principatul Monaco, cel mai bogat oras-stat din lume. Vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul circuit Grand Prix si Casinoul din Monte Carlo. Retur in Nisa si cazare.

Ziua 8  NISA - BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare cursa charter Tarom. Sosire la Bucuresti la ora 17:40.

PRET/PERS: 680 EURO + 290 LEI (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 240 EURO
Reducere a treia persoana: 60 EURO
« Inapoi la lista ofertelor
|| twenty advertising - Creative Web Marketing