Earlydream Experience

Bucură-te de Family Party la bord, împreună cu cei mici în fiecare duminică după-amiază, plecarea este programată pentru ora 13:00 iar plimbarea are o durată de aproximativ 4 ore, timp suficient pentru a te bucura de peisaj și de a te relaxa departe de grijile cotidiene.

Pont 1: Asigură-te că telefonul are suficientă memorie pentru a salva amintirile!

Îmbarcarea se face din Dana 9 – Midia Năvodari, urmând a ne deplasa de-a lungul coastei Mării Negre, până în zona orașului Constanța. Distanța de la țărm până la yacht-ul în care te vei afla este de aproximativ 1 km.

Pont 2: Alege o vestimentație deschisă la culoare, din materiale naturale (bumbac, in). Ochelarii de soare și un accesoriu pentru protejarea capului sunt un must-have.

Pe durata Croazierei poți admira Mamaia – cea mai renumită stațiune de pe litoralul românesc, în timp ce îți delectezi papilele gustative cu o gamă diversificată de preparate culinare rafinate.

Ai multiple opțiuni de a-ți stinge setea cu o varietate de băuturi și… ceea ce ne face să fim unici în România, poți afla doar daca alegi să trăiești experiența Alezzi Yacht.

Te invităm alături de noi! Știm că va fi o experiență unică și de aceea ne străduim ca la final s-o încadrezi în topul activităților memorabile din viața ta.